English | Català | Deutsch | Español-España | Español-Latinoamérica | Français | Italiano | 日本語 | Português-Brasil

Col·lecció “Pride” de The Walt Disney Company

En la seva condició de líder en contingut LGBTQ+ i igualtat en l’àmbit laboral, The Walt Disney Company ratifica el seu compromís per la creació de llocs de treball i entorns solidaris i tolerants a les comunitats locals.

En reconeixement del Dia Internacional de l’Orgull LGBT i de la nostra col·lecció “Pride”, The Walt Disney Company farà una donació de fons a organitzacions de tot el món que prestin ajuda a les comunitats LGBTQ+. Més informació sobre aquestes organitzacions a continuació.

ARELAS
ARELAS és una associació espanyola que ofereix suport a menors transgènere i a les seves famílies i que porta més de cinc anys treballant a favor de la igualtat d’oportunitats i dels drets per als menors transgènere en tots els àmbits de la vida pública i privada. ARELAS lluita per assolir una societat diversa lliure de discriminació per raó de la identitat sexual. L’associació desenvolupa activitats i programes que promouen la participació dels menors transgènere en la vida social, política, cultural, esportiva i econòmica. ARELAS proporciona informació, assessorament, suport i acompanyament a famílies i persones transgènere desproveïdes de suport familiar mitjançant la creació de xarxes i espais on poder reunir-se i ajudar-se mútuament. ARELAS destinarà la donació de The Walt Disney Company al desenvolupament d’activitats formatives i prestarà suport i assessorament a menors i joves transgènere i a les seves famílies.
Més informació

BeLonG To Youth Services
BeLonG To Youth Services és l’organització nacional de joves lesbianes, gais, bisexuals, transgènere i intersexuals (LGBTI+) d’Irlanda. BeLonG To treballa des de l’any 2003 amb joves LGBTI+ per tal de crear un món on se sentin iguals, es trobin segurs i es valori la diversitat de les seves identitats i experiències. La tasca de BeLonG To engloba persones, polítiques i pràctiques. L’organització centra la seva atenció en l’eradicació de l’aïllament, la discriminació i l’assetjament que pateixen els joves LGBTI+ gràcies al treball amb els joves i a uns serveis de suport essencial de primera línia. A nivell polític, l’organització promou la igualtat per als joves LGBTI+ amb l’eliminació de les barreres estructurals i socials que provoquen l’exclusió, l’aïllament i la marginació. La donació de The Walt Disney Company afavorirà la reducció de les barreres que aïllen als joves LGBTI+ gràcies als esforços de BeLonG To.
Més informació

diversity München e.V.
diversity München e.V. és una organització de joves LGBTQ+, el centre juvenil de la qual es troba a Munic, Alemanya. L’organització és autogobernada pels membres joves amb l’ús d’una perspectiva entre iguals i amb l’objectiu de crear una comunitat tolerant a través dels centres i cafeteries juvenils per als joves LGTBQ+ residents a Alemanya. L’organització acull també sessions educatives sobre identitat de gènere i orientació sexual a escoles i centres juvenils, així com activitats a la seva Cafeteria de la diversitat. La donació de The Walt Disney Company permetrà a diversity München e.V. el manteniment d’aquests espais segurs perquè els joves LGBTQ+ puguin reunir-se amb amics i simplement ser ells mateixos.
Més informació

Diversity Role Models
Diversity Role Models (DRM) és una organització benèfica del Regne Unit dedicada a l’educació LGBTQ+ que anhela un món en el que tothom accepti la diversitat i tothom pugui progressar. DRM integra la inclusió i fomenta l’empatia a través de tallers educatius impartits a les escoles que presenten històries i vivències personals LGBTQ+ i models de conducta exemplars. Els tallers ajuden als alumnes a entendre la repercussió del seu llenguatge i de les seves accions, i els hi proporciona els recursos necessaris per tal de de fer front als comentaris homòfobs, bifòbics i transfòbics i a l’assetjament escolar dins del propi alumnat, a més de fomentar un canvi cultural a l’escola per al respecte i l’acceptació de les diferències. Per tal d’assegurar un canvi sostingut, els tallers escolars són complementats amb cursos de formació per al personal, per als consellers escolars i per als pares/tutors. Amb la seva donació, The Walt Disney Company continua ajudant a DRM en el seu esforç per impartir els seus tallers a un major nombre d’escoles.
Més informació

Famiglie Arcobaleno
Famiglie Arcobaleno és una associació italiana independent creada per solters i progenitors LGBT+ el mes de març de 2005. L’organització lluita contra qualsevol forma de discriminació i defèn el reconeixement de la paternitat LGBT+ en el sistema jurídic italià i a la societat per tal de protegir als fills i als seus éssers estimats i reduir l’estigma entorn de la paternitat LGBT+. L’objectiu de l’associació és promoure canvis culturals, socials i polítics al voltant del tema de la família, així com facilitar el diàleg entre els pares LGBT+ actuals i futurs i proveir-los de les eines necessàries per a la criança dels seus fills. La donació de The Walt Disney Company donarà suport a Famiglie Arcobaleno en la creació d’una cultura de major inclusió social per a tot tipus de famílies.
Més informació

GLSEN
GLSEN és la principal organització nacional als Estats Units dedicada a posar fi a la violència, l’assetjament i la discriminació contra els joves LGBTQ+ a les escoles. GLSEN col·labora amb alumnes, professors i altres grups d’interès escolars a nivell local, estatal i federal amb l’objectiu de garantir que tots els joves LGBTQ+ puguin estudiar i avançar amb l’ajuda de programes, polítiques i iniciatives d’afirmació LGBTQ+ a tot el país. Disney i GLSEN col·laboren des de fa més de 19 anys amb el suport als diversos programes de GLSEN. Les noves donacions es destinaran a la intensificació de l’impacte dels programes de desenvolupament del lideratge estudiantil i a la promoció de la igualtat racial a la xarxa de GLSEN, així com a l’expansió de l’abast dels programes de desenvolupament professional per al personal docent.
Més informació

It Gets Better
La xarxa de filials llatinoamericana It Gets Better ajuda als joves LGBTQ+ a acceptar les seves identitats i a sentir-se afermats a través de narracions i activitats educatives. Mitjançant la presentació de les experiències de superació de l’adversitat d’altres persones, It Gets Better intenta infondre esperança entre les noves generacions per tal de que se sentin més acceptades i estimades per la seva pròpia comunitat, malgrat la seva situació familiar o escolar, amb l’oferiment d’informació i dels recursos necessaris. The Walt Disney Company presta suport a les filials d’It Gets Better d’Argentina, Brasil, Xile, Colòmbia, Mèxic i Perú mitjançant el finançament d’activitats destinades a desenvolupar contingut que serveixi d’ajuda per als joves LGBTQ+ de tota la regió.
Més informació

MAG Jeunes LGBT+
MAG Jeunes LGBT+ és una organització sense ànim de lucre per a joves LGBTI+ d’entre 15 i 30 anys. És l’organització juvenil LGBTI+ nacional líder a França. L’organització ajuda i orienta a joves amb necessitats a través d’intervencions educatives a les escoles destinades a sensibilitzar sobre la discriminació LGBTI+ i fomentar el respecte per la diversitat i la inclusió. També organitza diverses activitats recreatives, culturals i esportives, així com grans esdeveniments anuals com el Gran Ball de l’Orgull Gai de Paris. Creada l’any 1895, MAG jeunes LGBT+ ofereix a les persones LGBTI+ la possibilitat de viure millor i expressar lliurement la seva orientació sexual o la seva identitat de gènere. L’organització lluita contra las demostracions de rebuig, aversió, violència i discriminació contra els joves LGBTI+, així com en contra de l’homofòbia, bifòbia, transfòbia i el sexisme. The Walt Disney Company France està encantada de poder col·laborar amb MAG Jeunes LGBT+ per tal d’impartir educació als joves i oferir-los un major nombre d’oportunitats per poder viure d’acord amb la seva veritable identitat.
Més informació

Minus18
Minus18 és un defensor dels joves LGBTQIA+ d’Austràlia. Minus18 lidera el canvi, fomenta la inclusió social i advoca per una Austràlia en la que la gent jove es senti segura, enfortida i envoltada per gent que els recolza. Minus18 creu que el fet de donar als joves els recursos necessaris a través dels programes, els situarà al capdavant dels canvis i afermarà la propera generació de líders LGBTIQA+. A través d’un model preventiu de suport psicològic, Minus 18 aborda l’aïllament social mitjançant la creació d’espais divertits en els que hi participen i són acceptats joves LGBTIQA+. Les activitats organitzades per Minus18 fomenten la visibilitat, l’amistat i l’acceptació. La creació d’una Austràlia lliure de discriminació és una tasca que ens incumbeix a tots. Minus18 transforma les comunitats a través de cursos de formació, recursos i campanyes digitals relacionats amb el món LGBTIQA+ i que defenen la inclusió. Amb la seva donació, The Walt Disney Company ajuda a Minus18 a rodar vídeos i elaborar articles que ofereixin recursos en línia als pares per poder donar suport als seus fills.
Més informació

Nijiiro Diversity
‘Nijiiro’ és arc de Sant Martí en japonès. Des de la creació de Nijiiro Diversity l’any 2013, l’organització ha fomentat la diversitat, la inclusió i l’acció individual en el lloc de treball. Nijiiro és la primera organització sense ànim de lucre del Japó que s’ocupa de les qüestions relatives a la discriminació LGBTQ+ en el lloc de treball i intenta promoure canvis mitjançant la divulgació d’estudis, xerrades informatives, formació i consultes a empreses, organismes públics i institucions acadèmiques. L’objectiu de Nijiiro Diversity és la creació d’un entorn laboral segur i respectuós per a les persones LGBTQ+, que reforci a la comunitat LGBTQ+ japonesa i contribueixi a la creació d’una societat inclusiva per a totes les persones. La visió de Nijiiro Diversity és que les persones haurien de ser acceptades i tractades equitativament a tots els llocs de treball sense por a la discriminació per raó de la seva orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere. Nijiiro destinarà la donació de The Walt Disney Company a la realització d’informes i estudis en col·laboració amb investigadors acadèmics. Les dades seran compartides al lloc web de l’organització, amb els mitjans de comunicació i formaran part de les sol·licituds de presentació a les administracions locals de tot el Japó per a la seva divulgació.
Més informació

On es pot trobar la col·lecció
Els articles “Pride” de The Walt Disney Company es poden trobar a shopDisney.com, a les botigues Disney, a les botigues exclusives dels Parcs Disney i a comerços exclusius i autoritzats de tot el món.

Compromís per la diversitat i la inclusió
A The Walt Disney Company tenim l’oportunitat i la responsabilitat de crear històries, experiències i productes autèntics i inoblidables que despertin la imaginació de generacions de persones de tot el món. Ens comprometem a fer-ho de manera que tothom es trobi inclòs.